توت فرنگی چیست؟ توت فرنگی یک میوه بوته ای است که در اکثر نقاط جهان پرورش داده می شود. به بهبود دقت چشم و کارکرد صحیح مغز و همچنین بیماریهای قلبی و عروقی مختلف کمک میکند. ۶۰۰ نوع توتفرنگی وجود دارد. این میوه در میان ده میوه و سبزیجات برتر بخاطر محتوای آنتیاکسیدانی قرار دارد. در این مطلب با کمک تحقیقات علمی معتبر، فواید ثابت شده، عوارض جانبی، مقدار مصرف و همه نکات ضروری دیگر را به شما آموزش می دهیم.
توت فرنگی حاوی آهن، مس، منیزیم، منگنز، فولات و پتاسیم، ویتامین K، E و C است و حاوی مقدار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر است. یک فنجان توت فرنگی شامل ۴۹ کالری، ۴ درصد پتاسیم، ۲ درصد کربوهیدرات، ۸ درصد فیبر رژیمی و ۱ درصد پروتئین است. بعلاوه شامل ۹۷ درصد ویتامین C، ۹۱ درصد آب و ۷٫۷ درصد کربوهیدرات است. توت فرنگی یک منبع عالی از ویتامین C است که برای سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست مهم است. بعلاوه پتاسیم موجود در توت فرنگی فشار خون را تنظیم می کند. فولات موجود در آن برای زنان باردار مناسب است، زیرا به رشد کودک کمک می کند.
ادامه مطبی بسنک زیر:
خواص توت فرنگی، مضرات، طرز مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)