هر روز صدها تخمه آفتابگردان از دل این گل زیبای زرد رنگ بیرون می آیند. این تخمه های خوشمزه حاوی مواد مغذی بسیاری هستند که روی سلامتی بدن شما تاثیر می گذارند. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی، شما را به صورت کاملا علمی با فواید، عوارض جانبی، طرز استفاده و همه نکات ضروری دیگری که باید راجب تخمه آفتابگردان بدانید آشنا می کنیم.
نکاتی راجب تخمه آفتابگردان
با وجود چرب بودن تخمه آفتابگردان روغن های موجود در آن کاملا طبیعی و سالمند و نیاز بدن به چربی های اشباع نشده را تامین می کنند.
تخمه آفتابگردان حاوی ویتامین، مواد معدنی و گیاه مغذی های بسیاری است که برای انجام فرایندهای فیزیولوژیکی بدن ضروری اند.
شاید بهترین ویژگی تخمه آفتابگردان سازگار بودنش برای استفاده در غذاهای مختلف باشد
از این تخمه های خوشمزه می توانید به عنوان یک میان وعده عالی که پروتئین ها و چربی های مورد نیاز بدنتان را تامین می کند استفاده کنید
می توانید آن را در ساندویچ ها، سالادها و برگرهای گیاهی تان استفاده کنید و طعم متفاوت و دلچسبی را تجربه کنید.
نام علمی و لاتین آفتابگردان یعنی Helianthus annuus نمایانگر ظاهر خورشیدی شکل آن و برگرفته از کلمه یونانی helios به معنای خورشید و anthos به معنای گل است.
ادامه مطلب لینک زیر:
تخمه آفتابگردان –خواص، عوارض، طرز مصرف اصولی و نکات مهم دیگر