سالم زیبا

اموزش مطالب پزشکی

سالم زیبا

اموزش مطالب پزشکی

خواص و مضرات علمی انواع خربزه، طبع آن و نکاتی درباره مصرف با عسل

خربزه با نام های مختلفی شناخته می شود. کانتالوب، ماسک ملون در هند و در آمریکا به نام ماسک ملون، ملون راک، خربزه ی شیرین، خربزه ی عسل، خربزه ی پارسی یا گرمک توصیف می شود. خربزه می تواند ۵ تا ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشته باشند. این میوه حاوی مواد مغذی فراوان و کم کالری است. همچنین دارای بالاترین سطح بتاکاروتن، اسید فولیک، پتاسیم، ویتامین C و فیبر رژیمی است. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی شما را با خواص، عوارض جانبی و نکات مهم دیگر آشنا می کنیم.

خربزه یکی از چندین میوه است که دارای سطح بالایی از ویتامین B ترکیبی از B1(تیامین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک) و B6 (پیریدوکسین) است. شگفت آورتر اینکه غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند به جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک کند.

۱- حاوی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها

آیا می دانید که میوه خربزه دارای مقدار بسیار بالایی بتاکاروتن و ویتامین C (آنتی اکسیدان) است؟ به همین دلیل ممکن است بهترین میوه ای باشد که می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری های دژنراتیو و سرطان ها کمک می کند. راجب ویتامین سی بیشتر بخوانید!

۲- می تواند به عنوان یک ضد انعقاد استفاده شود

ترکیبی بسیار نادر است که در خربزه یافت می شود که به حداقل رساندن ویسکوزیته خون کمک می کند تا از تشکیل لخته های خون در سیستم قلبی عروقی جلوگیری شود

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص و مضرات علمی انواع خربزه، طبع آن و نکاتی درباره مصرف با عسل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد