سالم زیبا

اموزش مطالب پزشکی

سالم زیبا

اموزش مطالب پزشکی

4 تا از جدیدترین و بهترین روش های تقویت دائمی مژه در کم تر از دو ماه

چشم ها در هر شکل‌ و اندازه‌ که باشند، با مژه های تو پر و بلند، جذاب تر به نظر می رسند. مژه ها علاوه بر دلیل زیبایی، یک نقش محافظتی بازی می‌کنند و یک سپر برای محافظت در برابر ورود مواد خارجی به چشم هستند. در این مطلب بهترین روشهای ثابت شده علمی برای تقویت دائمی مژه ها در کمتر از ۲ماه را به شما آموزش می دهیم. در حال حاضر درمان های کوتاه مدت تر فقط حقه تبلیغاتی هستند.

نکاتی راجب مژه

با توجه به مطالعه منتشر شده در Aesthetic Plastic Surgery در سال ۲۰۱۱، مردم عموما حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ مژه بر روی پلک‌های بالایی خود دارند در حالی که این تعداد برای مژه‌های پایینی نصف است.

در حالی که تعداد کمی از افراد خوش‌شانس، به طور طبیعی با مژه‌های بلند و سالم به دنیا می آیند، منتها بسیاری از افراد هستند که مژگان نازک یا خیلی کم دارند. اگر به طور مداوم نگران ضخامت و پر پشتی مژه‌های خود هستید، مطمئنا این نگرانی بی مورد نیست و افراد زیادی این نگرانی را دارند.

خبر خوب برای افرادی که با مژه های کم پشت یا نازک مبارزه می کنند، این است که با پیروی از چند دستورالعمل ساده می توانید کیفیت آن ها را بالا ببرید. منتها قبل از باز کردن موضوع، بهتر است راجع به دلایلی که منجر به تنک شدن ریشه مژه ها می شود، صحبت کنیم.

علل نازک شدن مژه ها

برخی از عوامل رایج که در نازک شدن مژه‌ها نقش دارند عبارتند از:

  • ژنتیک
  • افزایش سن
  • شرایط خاص پزشکی
  • درمان‌ برای شرایط پزشکی مانند شیمی‌درمانی
  • کمبود مواد غذایی
  • عفونت چشمی
  • تغییرات هورمونی در بدن

ادامه مطلب لینک زیر:

4 تا از جدیدترین و بهترین روش های تقویت دائمی مژه در کم تر از دو ماه

تخمه آفتابگردان –خواص، عوارض، طرز مصرف اصولی و نکات مهم دیگر

هر روز صدها تخمه آفتابگردان از دل این گل زیبای زرد رنگ بیرون می آیند. این تخمه های خوشمزه حاوی مواد مغذی بسیاری هستند که روی سلامتی بدن شما تاثیر می گذارند. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی، شما را به صورت کاملا علمی با فواید، عوارض جانبی، طرز استفاده و همه نکات ضروری دیگری که باید راجب تخمه آفتابگردان بدانید آشنا می کنیم.


نکاتی راجب تخمه آفتابگردان

با وجود چرب بودن تخمه آفتابگردان روغن های موجود در آن کاملا طبیعی و سالمند و نیاز بدن به چربی های اشباع نشده را تامین می کنند.

تخمه آفتابگردان حاوی ویتامین، مواد معدنی و گیاه مغذی های بسیاری است که برای انجام فرایندهای فیزیولوژیکی بدن ضروری اند.

شاید بهترین ویژگی تخمه آفتابگردان سازگار بودنش برای استفاده در غذاهای مختلف باشد

از این تخمه های خوشمزه می توانید به عنوان یک میان وعده عالی که پروتئین ها و چربی های مورد نیاز بدنتان را تامین می کند استفاده کنید

می توانید آن را در ساندویچ ها، سالادها و برگرهای گیاهی تان استفاده کنید و طعم متفاوت و دلچسبی را تجربه کنید.

نام علمی و لاتین آفتابگردان یعنی Helianthus annuus نمایانگر ظاهر خورشیدی شکل آن و برگرفته از کلمه یونانی helios به معنای خورشید و anthos به معنای گل است.

ادامه مطلب لینک زیر:

تخمه آفتابگردان –خواص، عوارض، طرز مصرف اصولی و نکات مهم دیگر

خواص روغن بادام درختی شیرین برای پوست، مو و بدن+ طرز استفاده اصولی

روغن بادام به طور گسترده بخاطر مصارف بهداشتی و به عنوان یک عامل کمکی در زیبایی، مدت ها قبل از انجام تحقیقات علمی روی ان، مورد استفاده قرار گرفته است. در جنوب شرقی آسیا و در منطقه مدیترانه که درختان بادام برای اولین بار اهلی شدند، بسیار محبوب بودند و دانه های بادام و روغنی که از آن استخراج می شد، به تقویت سلامت قلب و پوست کمک می کرد. در این مطلب شما را با خواص بادام و طرز مصرف آن برای پوست، مو و زیبایی با کمک یافته های علمی آشنا می کنیم.

انواع بادام

در حال حاضر می دانیم که روغن بادام غنی از ویتامین E، اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین، پتاسیم و روی و همچنین تعدادی از مواد معدنی و ویتامین های دیگر است که برای قلب، پوست و مو بسیار مفید است. روغن بادام دارای دو نوع می باشد:

۱-بادام تلخ

روغن بادام تلخ از بادام تلخ استخراج شده است که حاوی یک گلیکوئید به نام آمیگدالین است که هنگام پردازش به هیدروسیانیک اسید تبدیل می شود. بیش تر درختان بادام که بصورت وحشی رشد می کنند، باعث تولید بادام تلخ می شوند که دارای مقادیر زیادی گلیکوئید هستند. مصرف بادام تلخ می‌تواند عواقب مرگبار داشته باشد. روغن بادام تلخ خاصیت دارویی دارد و ممکن است برای استعمال خارجی کاملا ایمن باشد، اما به دلیل خطر بالای مسمومیت، بهتر است از آن اجتناب شود.

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص روغن بادام درختی شیرین برای پوست، مو و بدن+ طرز استفاده اصولی

خواص توت فرنگی، مضرات، طرز مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

توت فرنگی چیست؟ توت فرنگی یک میوه بوته ای است که در اکثر نقاط جهان پرورش داده می شود. به بهبود دقت چشم و کارکرد صحیح مغز و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی مختلف کمک می‌کند. ۶۰۰ نوع توت‌فرنگی وجود دارد. این میوه در میان ده میوه و سبزیجات برتر بخاطر محتوای آنتی‌اکسیدانی قرار دارد. در این مطلب با کمک تحقیقات علمی معتبر، فواید ثابت شده، عوارض جانبی، مقدار مصرف و همه نکات ضروری دیگر را به شما آموزش می دهیم.

حقایق تغذیه ای توت فرنگی

توت فرنگی حاوی آهن، مس، منیزیم، منگنز، فولات و پتاسیم، ویتامین K، E و C است و حاوی مقدار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر است. یک فنجان توت فرنگی شامل ۴۹ کالری، ۴ درصد پتاسیم، ۲ درصد کربوهیدرات، ۸ درصد فیبر رژیمی و ۱ درصد پروتئین است. بعلاوه شامل ۹۷ درصد ویتامین C، ۹۱ درصد آب و ۷٫۷ درصد کربوهیدرات است. توت فرنگی یک منبع عالی از ویتامین C است که برای سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست مهم است. بعلاوه پتاسیم موجود در توت فرنگی فشار خون را تنظیم می کند. فولات موجود در آن برای زنان باردار مناسب است، زیرا به رشد کودک کمک می کند.

۹ حقیقت درباره ی توت فرنگی

  1. توت فرنگی میوه ای تابستانی، شیرین و آبدار است؛ و اولین میوه ای است که اول هر بهار می رسد.
  2. یکی از مهم ترین و جالب ترین حقایق مربوط به توت فرنگی، قرار گیری دانه ها در خارج آن است.
  3. هشت توت فرنگی ۱۴۰ درصد از مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C فراهم می کنند که برای رشد کودکان بسیار مفید است.
  4. توت فرنگی کم کالری است اما فیبر زیادی دارد. یک فنجان توت فرنگی حاوی تنها ۵۵ کالری است که باعث افزایش وزن نمی شود.
  5. ۹۴ درصد خانوارهای ایالات متحده توت فرنگی مصرف می کنند. کالیفرنیا سالانه یک میلیارد پوند توت فرنگی تولید می کند.
  6. توت فرنگی قرمز روشن و دارای مقدار زیادی فیبر و مملو از مواد مغذی و ویتامین است.
  7. توت فرنگی یک میوه خوشمزه و مغذی است که به طور گسترده در فلوریدای مرکزی پرورش می یابد و عمدتا در شعاع ۲۰ مایلی شهرهای صنعتی از دسامبر تا ماه مارس رشد می کند.
  8. توت فرنگی حاوی آهن، مس، منیزیم، منگنز، فولات، پتاسیم، ویتامین K، E و C است و حاوی مقدار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر نیز می باشد.
  9. توت فرنگی به تنظیم فشار خون، کاهش سطح کلسترول بد، حفظ سلامت قلب و کاهش وزن بدن، کمک می کند.

ادامه مطبی بسنک زیر:

خواص توت فرنگی، مضرات، طرز مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

خواص آناناس، مضرات، طرز استفاده و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)

آناناس یک میوه گرمسیری خوشمزه است و مزایای قابل توجهی برای سلامتی دارد. در اینجا ۸ دلیل بسیار مهم برای خوردن این میوه بومی هاوایی وجود دارد که همگی از نظر علمی ثابت شده اند. اکثر مطالبی که در وبسایت های غیر معتبر فارسی می خوانید ممکن است نظر شخصی نویسندگان باشند.

ارزش‌ غذایی آب‌ آناناس

آب آناناس پر از مواد غذایی ارزشمند شامل مواد مغذی پر مصرف و همچنین کم‌مصرف است. ۲۳۰ گرم آناناس دارای مواد مغذی زیر است:

  • کالری (۱۶۰)
  • سدیم (۱۵ میلی گرم)
  • کربوهیدرات (۳۹ گرم)
  • فیبر (۰٫۷ گرم)
  • قند (۳۲ گرم)
  • پروتئین (۰٫۹ گرم)
  • ویتامین A، C، B6، فولات، مس، فسفر، منگنز، پتاسیم، کلسیم، آهن و تیامین
  • منبع عالی ویتامین C

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص آناناس، مضرات، طرز استفاده و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)